Nomadplaneten

NomadplanetenTyp förlags huvudinriktning är visserligen e-böcker, men vi gillar att vara en utstickare bland förlagen och ge ut sådant som kanske inte får chansen någon annanstans, även tryckta böcker. Men att trycka böcker kostar en slant och det är ju bra att försäkra sig om att det finns ett intresse.

Så när Typ förlags egen samarbetspartner Emanuel Blume skrivit en Science Fiction-roman på svenska och de traditionella förlagen svarar med att SF på svenska inte säljer, då vill vi gärna bevisa att de har fel. Ett riktigt ordentligt rymdepos av en svensk författare har nog inte getts ut på decennier, så det är verkligen dags!

Vi drog igång en Kickstarter-kampanj för ändamålet, gå gärna in och titta på filmen och se om det är något som du kanske också vill stödja. Blir det fullfinansierat kan vi trycka och ge ut ”Nomadplaneten” som bok (och e-bok naturligtvis!) lagom till julhandeln.