Tjänster

Nyfiken på e-böcker och utökade e-böcker? Se ett smakprov på våra tjänster:

Fast layout

Vi jobbar med att bygga e-böcker med fast layout, som passar utmärkt till exempelvis barnböcker, kokböcker och läroböcker. Kort sagt allt där layouten är viktig för läsupplevelsen. Vår specialitet är böcker anpassade för iPad och iPhone. Sådana böcker kan innehålla ljud, video och vara interaktiva för läsaren.

Flytande layout

Vi kan också hjälpa dig att bygga de traditionella e-böckerna med flytande layout, med eller utan illustrationer. Dessa går att läsa på de flesta plattformar.

Digitalisering

Har du en äldre bok som enbart finns i tryckt form, men vill ge ut den digitalt? Inga problem! Vi fixar digitalisering av både text och bilder.

Ljudproduktion

Vill du ha mer av ljudupplevelsen i din bok kan vi hjälpa till med produktion av bakgrundsmusik och ljudeffekter, erbjuda textinläsning och även markering där orden i boken lyser upp på skärmen i takt med att de blir upplästa.

Appar

Vi kan nu också erbjuda specialanpassade appar med viss interaktivitet och animationer. Dessa kan produceras till både Android och iOS. Även hemsidor kan specialanpassas med olika webb-applikationer.

Ge ut egna böcker

Är du själv författare och vill publicera dig digitalt? Vi kan hjälpa dig med digitalisering, utformning och distribution, i den utsträckning du själv önskar. Vi bygger böcker som är godkända för distribution på kanaler såsom iBookstore, Amazon och svenska ebokhandlare och bibliotek på nätet.

Formgivning

Vi har professionella layoutkunskaper, och ni väljer själva hur inblandade ni vill vara i utformning och layout av era böcker. Tänk på att olika sorters utformning kan avgöra vilka kanaler böckerna kan distribueras inom.

Fler möjligheter

Finns det önskemål som inte passar in på ovanstående tjänster? Vi är öppna för att hitta nya lösningar. Vill du kanske ge ut digitala manualer? Experimentera med fler möjligheter till interaktivitet? Få hjälp med att spela in ljud till dina böcker? Utforska fler plattformar? Vi håller oss ständigt uppdaterade på den föränderliga e-boksmarknaden och diskuterar gärna hur vi bäst skulle kunna tillgodose era önskemål.

Avtal

Vi utformar skräddarsydda avtal som passar varje unik kund. Om vi behöver teckna avtal med upphovsrätts­innehavare utgår vi ifrån Författar­förbundets och Översättar­sektionens mönsteravtal.

Priser

Varje tjänst utgår oftast från väldigt olika innehåll och önskemål, och priserna kan variera, men du kan hitta några erbjudanden här.

Kontakta oss

Typ är baserat i Göteborg men kommunicerar gärna med moderna digitala hjälpmedel över långa avstånd. Tveka inte att kontakta oss för mer info, prisförslag eller bara allmänna funderingar kring e-böcker!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande (obligatoriskt)