App-premiär!

TisdagspiraternaDet är dags för något lite mer udda hos Typ, nämligen appar!

Daniel Edfeldts böcker ”Tisdags­piraterna” och ”Tisdags­kossan” från B. Wahlströms förlag har tidigare funnits som appar, och när vi fick förfrågan om att uppdatera dessa och anpassa för en teknologi i ständig utveckling, tackade vi gärna ja. Det är ju trots allt böcker, och vackra och tänkvärda böcker förtjänar att tillgängliggöras för fler! Bland annat har de fått modernare texthantering och högupplösta bilder. Apparna fungerar till iPad och iPhone och finns båda att köpa på AppStore. Följ med Vera på hennes förunderliga vardagsäventyr då hon på tisdagarna får ta med sig precis vad hon vill till dagis.Tisdagskossan

Tisdagspiraterna
Tisdagskossan

Sagorna är inlästa av Stefan Hallgren. Inom kort kommer också en uppdatering av ”Tuesday Cow”, den engelska versionen av Tisdagskossan.