Poesi på räls

Spårvagnar framsidaDet är dags att dra igång e-bokshösten på riktigt, och det gör vi med diktsamlingen Spårvagnar av Emanuel Blume. Förutom att vara musiker, miljövetare och aspirerande författare så finns Emanuel med på ett hörn av Typ förlags verksamhet.

Spårvagnar är en tänkvärd samling poesi om allt från hopplös körlek till trafikleder och mattillsatser. Såhär skriver Emanuel själv om boken:

En grej som hände en kväll i april 2010

Samlingen går att hitta både på iTunes och hos svenska bibliotek och återförsäljare*. Finns den inte på just ditt bibliotek kan du be att de tar in den. Lagom till bokmässan kommer den förmodligen också finnas i en Print on Demand-version.

* Då Elib nu har avskaffat sin samlade katalog kan vi inte längre ange en samlad länk för titeln på den svenska marknaden. Den bör finnas hos de flesta återförsäljare av e-böcker, och Libris listar förhoppningsvis korrekt information om biblioteken.