Nytta och nöje

Våren har bjudit på blandade erfarenheter så som ett uppdrag för SISU idrottsböcker för att skapa en e-bok om Anatomi för idrotten. Den finns nu ute på ett par olika webbplatser till nytta för indrottsutbildare och andra intresserade.

Det senaste är ett samarbete med ett litet uppstickande förlag i Malmö med fokus på konst, fotografi och andra kreativa yttringar. New Heroes and Pioneers vill bjuda sina läsare över hela världen att uppleva deras böcker på ett nytt sätt. Rese- och fotografihandboken ”Hide in Plain Sight – 100 inspiring ways to improve your travel photography” är en bok fullspäckad med fotografier av den svenska fotografen Jens Lennartsson, och har just kommit ut i en Multi-Touchversion för iBooks. Ni kan hitta den här. Näst i tur är en kvartalsvis utgåva av en handbok med inspirerande bilder, tips och reportage inom kreativa näringar. Håll utkik här för mer information.